Kvalitní a systematické vzdělávání je základem pro každou profesi. Nabízíme pravidelně praktické semináře v kulinářských technikách a teoretické semináře na různá témata, která nabízí profesní rozvoj zaměstnancům na různých pozicích ve školní jídelně. Nabízíme atraktivní témata rovněž rodičům, pedagogům, či zřizovatelům.
Aktuálně se s námi můžete setkat:
Praktický kurz - BEZMASÉ POKRMY
Srdečně Vás zveme na první praktický kurz pro personál školních jídelen (nemocnic či sociálních služeb).
Podíl rostlinné složky naší stravy má převyšovat podíl živočišné složky. Toto pravidlo je známé mnoho desítek let, ale naše tradiční české stravování tomu neodpovídá.
V rámci novely spotřebního koše se podíl rostlinných surovin bude mírně zvyšovat tak, abychom i v rámci školního stravování plnili základní výživová doporučení.
Bezmasé pokrmy mohou být mnohem pestřejší než pokrmy s masem, mohou být mnohem barevnější, skýtají mnoho zdrojů chutí, vůní a konzistencí. Ale také potřebují jiný přístup, protože právě nesprávně zvolenou a provedenou kulinářskou technikou se řada benefitů může rázem vytratit.
Termíny konání: 4.6. 2024
Čas: 9.30 - 15:00 (teoretická část začíná v 10.00)
Místo konání: MAKRO Akademie, Jeremiášova 1249/7, 150 00 Řeporyje-Stodůlky
Cena: 2 400 Kč vč. DPH / osoba (platba na místě v hotovosti nebo kartou)
V ceně je zahrnuto občerstvení, oběd, skripta
REGISTRUJTE SE IHNED ZDE: